MIT campus

More
14 years 11 months ago #520 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Eddig öt eset volt, négy tavasszal, náluk az is fölmerült, hogy közeli kapcsolatban álltak egymással. Két lány a Kristály Hold Társaság tagjai voltak, másik kett? pedig házon kívüli mágus. Illetve akadt egy fiú is a Faustusból. Szoros barátság, bulik, szórakozás, miegymás. A fiú volt az utolsó. Bizonyos John Davis. A nyáron halt meg, június 14-én. Gyakorlatilag év vége el?tt. Azóta nem történt semmi. Idén még négy van hátra egészen 2069-ig. Vagy most kapjuk el, vagy várhatunk egy csomó évet."

-"Ismertem néhány újságírót, azaz mostmár újságírók, de elképeszt?en rámen?s fickók voltak. Az egyik még a kezemet is megkérte. Ha megtalálom valamelyik sok évvel ezel?tti naplóchipemet, beszélhetsz velük, de én biztosan nem fogok. Még a végén azt hinné valamelyikük, hogy nem bírom nélküle és vissza akarom hívni. Az ég óvjon t?lük... Inkább kérdezzük meg Jeffet, hátha tud valamit. Vagy írjuk meg álnéven." Amíg az "ismer?seir?l" beszél, mintha irtózatot látnál átfutni az arcán, amikor pedig a házassági ajánlathoz ér, még a hideg is kirázza.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #521 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Nem velük kell beszélni... Akkor visszakövethet? lenne ide a story. A rendszerükkel, némi masking program társaságában. ?k azt sem tudják mit írnak, de mivel nyilvános adatok alapján ellen?rizhet? storyból van botrány, ha a nevükben kiment a story, elvállalják, hogy ?k írták. Ebb?l építenék a karrierjüket...

More
14 years 11 months ago #522 by Nyarlathotep
-"Mondtam, ha muszáj megnézem, hogy mi lett velük, nehogy mondjuk az süljön ki, hogy egy haditudósító, egy divatlapszerkeszt? meg egy mit tudom én milyen lap riportere neve alatt megy ki az egész ami inkább rend?rségi téma. Jeff szerintem jobb volna..."

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #523 by TheElf
- Jeff észrevétlenül be tud hatolni bármi ilyen rendszerbe? S ha jól láttam nem teljes az összhang, ha nem kedveled annyira, akkor miért kell ?t beavatni? De szerintem én igyekszem kipuhatolni milyen fából faragták a 6 új lányt. Szükség lehet mágikus védelemre.

More
14 years 11 months ago #524 by Nyarlathotep
-"Basszus, nem úgy gondoltam. Jeffet megkérdezzük, hátha tud valakit. Mondjuk lányosan kipuhatolhatnád vagy katonásan, vagy mit tudom én hogy hogyan. Utána már gyerekjáték."

-"Az összhang... Hát..." gyorsan szétnéz és egy kicsit el is pirul zavarában, majd pár másodpercnyi szókeresgélés után összeszedi magát. "Nem az, hogy nem kedvelném, Jeff rendes, meg minden, csak... Meg semmi bajom vele igazából. Ismerem már elég régóta, tudom, hogy jó fej. Csak tudod..." legyint egyet. "Áhh, hagyjuk... A lényeg, hogy ha gondolod beavathatjuk... Áhh, a fenébe, megyek és el?keresem azt a nyavalyás OC-t." indul meg fölfelé a lépcs?n t?le teljesen szokatlan lendülettel és magabiztossággal. Talán némi számodra megmagyarázhatatlan indulattal is.

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #525 by TheElf
- Zavarnak a fiúk?

Time to create page: 0.284 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.