- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ismertem néhány újságírót, azaz mostmár újságírók, de elképeszt?en rámen?s fickók voltak. Az egyik még a kezemet is megkérte. Ha megtalálom valamelyik sok évvel ezel?tti naplóchipemet, beszélhetsz velük, de én biztosan nem fogok. Még a végén azt hinné valamelyikük, hogy nem bírom nélküle és vissza akarom hívni. Az ég óvjon t?lük... Inkább kérdezzük meg Jeffet, hátha tud valamit. Vagy írjuk meg álnéven." Amíg az "ismer?seir?l" beszél, mintha irtózatot látnál átfutni az arcán, amikor pedig a házassági ajánlathoz ér, még a hideg is kirázza.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Az összhang... Hát..." gyorsan szétnéz és egy kicsit el is pirul zavarában, majd pár másodpercnyi szókeresgélés után összeszedi magát. "Nem az, hogy nem kedvelném, Jeff rendes, meg minden, csak... Meg semmi bajom vele igazából. Ismerem már elég régóta, tudom, hogy jó fej. Csak tudod..." legyint egyet. "Áhh, hagyjuk... A lényeg, hogy ha gondolod beavathatjuk... Áhh, a fenébe, megyek és el?keresem azt a nyavalyás OC-t." indul meg fölfelé a lépcs?n t?le teljesen szokatlan lendülettel és magabiztossággal. Talán némi számodra megmagyarázhatatlan indulattal is.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?